Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 63 common:people_all_forms

Звіт тижня англійської мови

Date: 21 березня 2018 о 21:10, Refreshed 21 березня 2018 о 21:17
2,077 views

Вивчення будь-якої мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Однак варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час її вивчення ми знайомимося з традиціями та звичаями інших народів, переконуючись у неповторності власної української культури.

            З 05.02. по 14.02.2018 р. учителями англійської мови Л.В. Шинкарьовою, С.М. Медвєдєвою та О.О. Король було проведено тиждень англійської мови.
Метою проведення тижня є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках іноземної мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й пошани до людей рідного краю та країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

            Протягом тижня вчителі англійської мови  залучали до проведення цікавих заходів учнів початкових і старших класів.

            Тиждень розпочався з виставки стінгазет «English is All Over the World », що підготували старшокласники.

              У вівторок (6 лютого) в  1-А класі вчитель О. О. Король провела відкритий урок на тему «My toys». Школярі продемонстрували хороші знання та комунікативні навички з теми, пригадали вивчені літери англійської абетки та вивчили дві нові літери, співали пісні та запам’ятовували римівки.

            У середу (7 лютого) відбулася виставка загадок «What is it this?». Учні школи мали змогу продемонструвати свої лексичні  знання.  Найактивнішу участь узяли діти 7-А та 7-Б класів.

            У четвер (8 лютого)пройшла виставка вітальних листівок на різні тематики: Новий рік, День народження, День матері.  Їх виготовили учні молодшої ланки. Під час виконання завдання діти проявили свою старанність, творчість та оригінальність. Протягом тижня школярі та вчителі насолоджувалися красою майстерно виготовлених листівок.

             У п’ятницю (9 лютого) під керівництвом С. М. Медвєдєвої відбувся  виховний захід «The Tea  Party», який підготували одинадцятикласники для педагогів школи та учнів 10 класу. Школярі  ознайомили присутніх із традиціями та звичаями культури чаювання в Англії. Під час свята вони  розповіли про походження чаю, його особливі смакові та видові якості, секрети заварювання. В особливій гумористичній формі учні повідомили про перше знайомство з чаєм, декламували вірші про цей благородний напій. Наприкінці заходу присутні  насолодилися чудовим напоєм бадьорості та покуштували смаколики.

  •  14 лютого, в День всіх закоханих, Л. В. Шинкарьова організувала символічний  виховний захід «St. Valentine's Day». До нього залучила учнів 8-11 класів. Ведучими свята були Єлизавета Стрижак, Юлія Анісімова, Єлена Горобець. Неперевершеними виступами порадували Валентин Шрамко, Софія Яременко, Назар Валюх, Анастасія Ревера, Іван Горяйнов, Юлія Ворожбит, Анастасія Федько. Справжньою окрасою свята стали виступи хореографічного колективу лідерів учнівського самоврядування та чарівний спів Романа Стукала й Анни Андрущенко. Саме цей захід був яскравим завершенням тижня англійської мови.
  • Мета була досягнена, адже діти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили в різноманітних конкурсах.

        Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня.

Comments:
Only authorized users can leave comments.