Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 63 common:people_all_forms

Міський семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему "ІКТ в роботі ЗДРВ".

Date: 22 квітня 2018 о 21:50, Refreshed 23 квітня 2018 о 20:40
319 views

20.04.2018 на базі Роменської ЗОШ І-ІІІ ст. №10 пройшов міський семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему "ІКТ в роботі ЗДРВ".

Реформа освіти вимагає від педагогів утілення в навчально-виховний процес нових методів та підходів, активного впровадження інформаційно-комунікаційних технологій.

З метою надання методичної допомоги у вирішенні освітніх проблем Нової української школи 20 квітня цього року на базі Роменської загальноосвітньої школи № 10 відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Використання ІКТ в навчально-виховній та методичній роботі».

Учасників семінару гостинно зустріли у вестибюлі школи, вручили програми заходу, символічні подарунки – екосумки з натуральних тканин та календарі – «Вітамінний фреш».

Наші гості стали першими відвідувачами екологічної кав’ярні, де їх привітали Наталія Мороз – директор школи, Лариса Матяш - заступник директора з навчально-виховної роботи. Учасники семінару продегустували чаї із трав та ягід, зібраних на території нашого мікрорайону, прослухали коротку пізнавальну інформацію про їх цілющі властивості. Уважні «господині» кав’ярні переконали присутніх надавати перевагу цілющим напоям у повсякденному житті й запросили до віртуальної подорожі вулицями міста Ромен, яку підготували школярі з класним керівником Тараном Володимиром Івановичем.

Учасники семінару відвідали відкриті заняття. Учні 7-Б класу на уроці геометрії (учитель Надія Погорєлова) продемонстрували вміння працювати на інтернет-платформах, у сервісах (Quizizz, Google forms, Robocompass). Другокласники (учитель початкових класів Наталія Покутня) показали елементи STEM-освіти за вимогою державного стандарту Нової української школи. Використання інтерактивних методів та прийомів: метод проектів, «бігаючий диктант», робота з відеофільмами – усе це було реалізовано на занятті англійської мови в 7-А класі (учитель Луїза Шинкарьова). Практичне застосування теоретичних знань утілено на уроці хімії в 11 класі (учитель Лариса Шевченко) під час варіння мила.

Завідуюча методичним кабінетом Олена Павлюк та заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 10 провели для учасників семінару майстер-клас «Google-документи в роботі заступників директорів з навчально-виховної роботи», метою якого було: сформувати знання й уміння заступників директорів працювати з Google-документами в адміністративній та методичній видах діяльності. Майстер-клас містив елементи інноваційного уроку.

Родзинкою семінару став екологічний квест «Порятунок Землі», основна мета якого – прищеплення учням навичок екологічної культури.

Захід підготували вчителі природничих наук для учнів 5-10 класів. П’ять команд мали пройти 5 станцій, на кожній з яких слід було виконати певне завдання, щоб отримати частину пазла. На фініші команди з отриманих частин складали пазл «Квітуча планета Земля». Створив святковий настрій учасникам змагань, гостям і глядачам колектив «Віват» міського Будинку культури.

Цікавим для присутніх був майстер-клас з виготовлення фруктових букетів. Кожен учасник семінару власноруч приготував цікаву й смачну композицію.

Семінар дав змогу плідно попрацювати, поповнити знання з методики, узяти участь у практичних заняттях, дискусіях, вирішити нагальні питання, обмінятися досвідом, поспілкуватися в невимушеній, душевній атмосфері.

Comments:
Only authorized users can leave comments.