Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 63 common:people_all_forms

На Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки»

Date: 27 серпня 2019 о 13:47, Refreshed 27 серпня 2019 о 15:12
219 views

Команді «Світ» Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 вперше пощастило представляти Сумську область на Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки», який проводиться на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з 03.08 до 10.08. 2019.
22 команди-учасниці з різних регіонів нашої держави змагалися за право бути найсильнішою.
Так, 5 серпня відбулося феєричне відкриття зльоту, присвячене 20-річчю заснування громадського руху. Учасники мали змогу побачити показові виступи рятувальників ДСНС України у Львівській області та збірних загонів юних рятувальників ВГДР "Школа безпеки". Вони продемонстрували свої професійні навички під час виконання спеціальних вправ. Фахівці ДСНС продемонстрували зразки техніки, матеріально-технічного обладнання і спорядження, які є на озброєнні підрозділів та рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини. 
На зведених змаганнях діти об’єдналися в вісім команд. Досвідчені рятувальники та тренери провели для юних рятувальників зведені навчання. Ми мали змогу побачити майстер-класи з усіх видів рятувальних робіт і на практиці спробувати себе у ролі рятувальника.
Усі присутні отримали багато корисної та необхідної інформації. А у вечері всі насолоджувались українськими піснями на Фестивалі патріотичної пісні. 
6 серпня відбувся вид змагань «Рятувальні роботи на акваторії», де юні рятувальники продемонстрували свої уміння круг користуватися плавзасобами, прийомами порятунку на воді (плавати, пірнати, подавати кінець Олександрова, рятувати постраждалого з поверхні води за допомогою рятувального буя «малібу»). А у вечері пройшов конкурс «Міс та містер рятувальник -2019» Учасники нашої команди вибороли титули «Міс посмішка», та «Містер епатаж».
7 серпня відбувся вид змагань «Медицина (надання домедичної допомоги). Він проводився у формі тестів, теоретичних та практичних завдань із надання домедичної невідкладної допомоги при надзвичайних ситуаціях. Наша команда «Світ» показувала надання допомоги при травмі правого передпліччя та дії при серцево-легеневій реанімації. Учні «Школи безпеки» показали непогані навички. Потім учасники зльоту позмагалися в конкурсі плакатів. Темою для нас був «Безпечний інтернет». Діти відобразили правила безпечного користування мережою Інтернет. Наприкінці насиченого дня молодші команди представляли себе у конкурсі «Візитна картка». Кожен учасник був індивідуальним та неповторним. Всі отримали незабутні враження. Також запам’ятались психологічні тренінги, де діти навчалися як вміти розрізняти шахраїв, та вміти себе захистити на вулиці.
На нас ще чекають ще три насичених незабутніх дні у «Школі безпеки». Ми знайшли нових друзів, потоваришували з курсантами, які дуже люблять дітей і приділяють їм багато часу. Ми познайомилися з дивовижним містом Львів!
За ці сім днів ми станемо справжніми рятівниками!
Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації й «Школа безпеки» на практиці дає ці важливі знання.
Дякуємо оргкомітету ВГДР «Школа безпеки» і особисто Аллі Олегівні Негрієнко за формування у підростаючого покоління культури безпечної поведінки, виховання патріотизму, пропаганду професії рятувальника.

   

Comments:
Only authorized users can leave comments.